Jornada per la Marató de TV3 -Un altre cop varem demostrar la nostra solidaritat

El 15 de desembre, els pescadors recreatius, varem tornar a unint-se per formar part de les Activitats Organitzades al Gen Roses durant tot el día, per Recaudar fons per la Marató de Tv3, per Aixó Club Pesca Costa Brava, no hi podia faltar i va organitzar juntament amb Gen Roses, la trobada de Pescadors , en un matí a on varem sortir a Pescar i cap al migdía, un Pica Pica entre tots i sorteig entre els participants, que no varen dubtar ni un moment a inscriures i fer la seva aportació per la causa.

Moltes gràcies a tots els participants i deixeu que fem un agraïment especial a Nautivela, per la seva aportació, que va servir de gran ajuda per completar la Jornada.

Altre cop moltes gràcies a tothom, Sou collonuts !!!!!!!!!

This entry was posted in Noticies. Bookmark the permalink.