MASTER CLASS BARRACUDA 2019

BARRACUDA NAUTIVELA Master Class – FishUs By Lorenzo

Diumenge 14 de Juliol es va dur a terme la Master Class Organitzada per Club Pesca Costa Brava i GEN Roses, com sempre a les magnífiques instal.lacions del Gen Roses, on es van impartir explicacions de com utilitzar esquers de superficie de la reconeguda marca Fishus By Lorenzo, els quals no varen defraudar al fer-los saltar per l’aigua per la zona on es varen desplaçar els Participants d’aquesta master class a Bord de les Magnifiques embarcacions Beneteau Barracuda, oferides per Nautivela per aquest Gran esdeveniment.

Embarcacions les Barracuda, que porten al pescador allà on volgui i amb les màximes garantíes, velocitat i seguretat, i com no podía ser menys,  les captures varen estar a l’alçada com veureu a les fotografíes i videos.

Per cert, totes les captures ja segueixen nedant i gaudint d’aquesta costa tant espectacular que tenim, ja que com sempre amb la màxima responsabilitat i bon fer dels nostres pescadors totes varen ser retornades en perfete estat al seu medi.

finalment varem fer la cloenda amb un dinar informal altre cop a les instal.lacions del Gen Roses.

molt agraïts a tots

Club Pesca Costa Brava

podeu veure les fotos al facebook

This entry was posted in Noticies. Bookmark the permalink.