Social Bonitol contra el càncer Roses 2019 – GRACIES !!!!!!

Un any més ho hem aconseguit, i desde aquestes línees transmetre les gràcies a tots per el que s’ha pogut aconseguir aquest diumenge en el social de Pesca de bonítol pro fundació Roses contra el càncer, organitzat per Club Pesca costa Brava i Gen Roses.

Ni més ni menys que 2231,32 euros , ha sigutn l’import aportat a favor de la Fundació contra el Càncer, tret de les aportacions i del recaptat durant el dinar i el peix d’aquest sòcial ple de bon ambient, llàstima que els Bonítols no varen voler estar gaire presents, però molt satisfets de la resta de captures i de la quantía que s’ha pogut aportar per aquesta bona causa per tots

si voleu veure les fotografíes, les podeu veure clicant sobre el botó del facebook del club

This entry was posted in Noticies. Bookmark the permalink.