Diumenge 10 de febrer 2019 – jornada de cefalòpodes

Jornada de Cefalòpodes, diumenge 10 de febrer de 2019, com va ser de costum, els amics de la pesca, ens varem trobar a les Insta.lacions del gen de Roses, en una Jornada dedicada als cefalòpodes, en la qual a part de tornar a veurens i compartir experiencies, varem sortir una estona a Pescar i després a fer un Pica Pica entre tots i sorteig de material entre els participants en aquesta Jornada.

Destacar que sense la co.laboració de Nautivela, JJ Pesca, Super Pesca i Ganiveteria Prat, res no hagues estat posible, per tant els volem fer arribar aquest agraïment de la part de tots els Organitzadors (Gen Roses i Club Pesca Costa Brava) així com la de tots els que varen voler compartir aquesta Jornada.

A tots Moltes Gràcies. Us adjuntem un recull de Fotografies al facebook del club

This entry was posted in Noticies. Bookmark the permalink.