RECORD FISH 2018 – DINAR DE CLOENDA

El dissabte 23 de Febrer, Club Pesca Costa Brava i Gen Roses, van Organitzar el Dinar de Cloenda del Record Fish 2018, on es varen entregar el premis i Certificacions a tots els que varen aconseguir conservar-ne fins al 31/12/2018

Felicitats a tots i en Especial als tres primers, Xavi Figueras, Jordi Romans i Pol Carbó, i agraïr a Hotel Montecarlo la seva hospitalitat.

Per altre banda es va fer la presentació del nou col·laborador en el Record Fish 2019, “Nautivela”

Recordem per informar de nou a qui encara no s’hagi inscrit en aquesta edició 2019, que desde fa ben pocs dies ja poden fer-ho a les Oficines del Gen Roses, o contactar per telèfon per més informació a Albert Villanueva al 686538662

Més informació al Facebook del Club Pesca Costa brava

This entry was posted in Noticies. Bookmark the permalink.